סדרת זוגלוס מבית זוגלובק: תחליפי הבשר הטבעוניים שחייבים להכיר

סדרת זוגלוס מבית זוגלובק: תחליפי הבשר הטבעוניים שחייבים להכיר

תחליפי בשר טבעוניים

אורח החיים הטבעוני בעולם כולו ובפרט כאן בישראל, הפך כבר מזמן מנישה צדדית של אנשים ספורים, לתופעה של ממש עם קהילות רבות שמתגבשות סביב הרצון לצרוך מוצרים מן הצומח בלבד ולהימנע לחלוטין ממוצרים מן החי. ובעוד הסיבות השונות לבחירה באורח החיים הזה ברורות (בעיקר הרצון להימנע מפגיעה בבעלי חיים ולא לקחת חלק בתעשיות האכזריות של מוצרים מן החי) והיתרונות הבריאותיים של תזונה טבעונית מוכרים וידועים גם הם, ישנם לא מעט אתגרים גם בלהיות טבעוני, כאשר האתגר המשמעותי והנפוץ ביותר הוא הקושי למצוא אוכל מזין ובריא באופן קבוע. למרבה המזל, בזכות הפופולריות ההולכת וגוברת של הטבעונות, חברות המזון הגדולות והמובילות בארץ החלו לייצר תחליפי בשר טבעוניים מעולים, כאלו שניתן לרכוש במחירים נוחים ולהכין בקלות בבית בלי הרבה מאמץ ובזבוז זמן. דוגמה מצוינת לדבר הזה היא חברת זוגלובק הוותיקה, שהשיקה לפני מספר שנים ליין מעולה של מוצרי מזון טבעוניים. הנה כמה שכדאי גם לכם בתור טבעונים להכיר ולאמץ.

שניצל דק דק

זוגלובק מביאה את סדרת המוצרים הטבעונית הייחודית, מפני שהיא מציעה מגוון מוצרים שמהווים תחליף בהחלט ראוי וטעים למוצרים המוכרים העשויים מן החי. שניצל דק דק הוא דוגמה מצוינת לכך, והוא בהחלט מאפשר חוויה קולינרית מהנה וטעימה שלא נופלת מהחוויה של שניצל עוף. הוא עשוי ממגוון רכיבים צמחיים מצוינים, והוא מתאים לאכול ככה כנשנוש על הדרך או דווקא בתוך כריך, ותוכלו להכין אותו במיקרו, בתנור, בטוסטר אובן ואפילו על מחבת.

נקניקיה טבעונית

הנה עוד דוגמה איך אפשר להנות מחוויה שהיא קרניבורית במהותה, רק באופן טבעוני לחלוטין ללא מוצרים מן החי. הנקניקייה הטבעונית של זוגלובק נראית כמו נקניקיה ומריחה כמו נקניקיה – ואנו שמחים לבשר שהיא בהחלט טעימה כמו נקניקיה, עם הבדלים שבהחלט קשה להבחין בהם. גם כאן יש לכם את האפשרות להכין אותה במגוון דרכים, לאכול אותה ככה על הדרך, או ללכת על החוויה השלמה של נקניקייה בלחמנייה עם קטשופ, חרדל וכרוב כבוש, מינוס ייסורי המצפון כמובן.

שניצל ירוק ברוקולי ותרד

מומחי המזון הטובים בעולם יודעים איך להפוך את הירקות והעלים למוצרים נחשקים, וזוהי דוגמה מצוינת לכך. מעבר לברוקולי ולתרד, השניצל מכיל גם רכיבים אחרים כמו טופו, קמח חיטה, זרעי פשתן וכורכום, והוא בהחלט מלא בכל טוב. את השניצל הטעים הזה מומלץ בחום לאכול ככה כמו שהוא אחרי רבע שעה בתנור, ואפשר בהחלט לשים עליו קצת לימון לטעם חמצמץ, והוא בהחלט ילך גם טוב מאד בתוך כריך.

בורגר פטריות עדשים וקינואה

טבעונים שהיו בעבר קרניבורים מתגעגעים לא אחת לחוויות מהתקופה הזו, ואין ספק שאחת מחוויות הבשר המהנות היא אכילת המבורגר. המוצר הנפלא הזה מאפשר להנות מהחוויה גם אם אנחנו טבעונים, שכן מדובר על בורגר שעשוי לחלוטין מרכיבים מן הצומח. פטריות, עדשים, קינואה, תרד, חלבון סויה ועוד – כל הדברים הללו משתלבים לכדי קציצה מיוחדת שבהחלט עושה כבוד לחוויה המקורית, ובתוך לחמנייה עם קטשופ וחרדל, לצד צ'יפס פריך – יש סיכוי לא רע שגם אתם לא תרגישו ממש בהבדל.

קציצת מג'דרה גלילית

נסיים עם המוצר האחרון שיצא בסדרה שפשוט מביא את כל הטוב של עולם הצומח לקציצה אחת עם פטריות, אורז, עדשים, תרד ועוד. מומלץ להכין טחינה טעימה ופשוט לאכול בהנאה לצד כל תוספת שהיא.

מקווים שהצלחנו לתת כאן כמה רעיונות שיקלו על החיים שלכם הטבעונים – בתאבון!

 

 

 

 

 

המאמרים שלנו

עסקים בעולם הקולינריה

היכן כדאי לפרסם את המסעדה שלכם?

רוצים להגדיל את הכנסות המסעדה שלכם? רוצים למשוך יותר לקוחות חדשים? אם כן, אתם צריכים לפרסם את המסעדה שלכם! אבל היכן כדאי לפרסם? במאמר זה,

לקריאה>>